ewellix_a9c00388-775c-4cee-b363-9442de2b9423

EWELLIX

Ewellix är ett företag som specialiserar sig på rörelsekontroll och linjär rörelseteknik. De erbjuder avancerade lösningar för att möjliggöra precision, rörelse och positionering inom olika industrier och tillämpningar. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som hjälper till att optimera mekaniska system och förbättra prestanda och effektivitet.

Ewellix, tidigare känd som SKF Motion Technologies, har experter inom områden som linjär rörelseteknik, elektrisk aktivering, mekatronik och automation. Deras produktportfölj inkluderar linjärstyrningar, kulskruvar, linjära ställdon, rullager och andra komponenter som används för att uppnå olika typer av rörelse och positionskontroll.

Företaget strävar efter att möta kundernas specifika behov genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och konsultation. De arbetar med olika industrier, såsom industriell automatisering, fordonsindustrin, medicinteknik och mer.

Ewellix fokuserar på att integrera den senaste tekniken och innovationen i sina produkter och tjänster. De strävar efter att bidra till ökad produktivitet, minskade driftskostnader och förbättrad hållbarhet för sina kunder. Med sin tekniska expertis och engagemang för kvalitet och innovation har Ewellix etablerat sig som en betrodd partner inom rörelsekontroll och linjär rörelseteknik.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Vad är Ewellix?

Ewellix är ett globalt företag som specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av linjära rörelseprodukter och lösningar, inklusive linjära guider, aktuatorer och kullskruvar.

Vilka typer av produkter erbjuder Ewellix?

Ewellix erbjuder ett brett sortiment av linjära rörelseprodukter, såsom linjära guider, aktuatorer, bollskruvar och linjära moduler för olika industriella och medicinska tillämpningar.

Vilka industrier betjänar Ewellix?

Företaget betjänar flera industrier inklusive bilindustri, flyg- och rymdindustri, medicinteknik och robotik.

Hur bidrar Ewellix produkter till hållbar utveckling?

Ewellix är engagerade i hållbar utveckling och arbetar för att minska miljöpåverkan från sina produkter och verksamhet. Detta inkluderar att använda hållbara material, effektivisera energianvändning och minska avfall i tillverkningsprocessen. Ewellix strävar även efter att utveckla produkter som bidrar till energieffektivitet och lång livslängd hos kundapplikationer.

Kan Ewellix produkter anpassas för specifika applikationer?

Ja, Ewellix erbjuder anpassningsmöjligheter för sina produkter för att möta specifika applikationskrav. Kunder kan kontakta Ewellix för att diskutera sina unika behov och arbete tillsammans med företagets ingenjörer för att utveckla skräddarsydda lösningar.

Hur kan jag hitta rätt Ewellix-produkt för mina behov?

Använd Ewellix produktvalsverktyg på deras webbplats eller fråga oss på remlagret så hjälper  vid dig att hitta rätt!

Några produkter från EWELLIX

Sliding bushings

Används för glidande rörelser där smörjning är svår. De är underhållsfria och gjorda av material som minskar friktion och slitage.
Glidbussning_1038389b-55ee-4d01-adf9-4c7e8754e7e6

Ball bushing

Tillåter smidig och exakt linjär rörelse med minimal friktion genom att använda bollar som rullar mellan inre och yttre ringar.
Kulbussning_cbb847cc-e9e7-4a78-95c0-56978af5578b

Ball screw unit

Omvandlar roterande rörelse till linjär med hög precision, idealiska för exakt positionering i maskiner som CNC.
Kulskruvsenhet_afc2894c-b190-4240-8792-c8e766930f2d

Storage unit

Modulära enheter som stödjer roterande axlar, tillgängliga i olika storlekar för enkel installation och underhåll.
Lagerenheter_b7d7d212-884c-4323-a3f7-ab709f99805e

Linjärskena

Stål- eller aluminiumguider som möjliggör jämn och stabil linjär rörelse, används i diverse mekaniska system.
skenstyning_47ec0081-8be2-4552-a676-4d0b0c6bb57a

Linear carriages

Rör sig längs linjärskenan, utrustad med lager för att minska friktion och stödja laster.
Linjarvagnar_fbff9e10-166c-4791-8634-5c36db7a50cd

Support block

Fäster och stödjer linjära skenor och axlar, avgörande för att bibehålla maskiners precision och stabilitet.
as

Accessories

Omfattar komponenter som fästen, skruvar, muttrar och kopplingar som förstärker och anpassar maskiner till specifika behov. Dessa delar bidrar till säkerhet, precision och effektivitet i olika industriella tillämpningar.
tackplugg_a53de43a-9eb1-4848-8cc0-4a4993add63c